dinsdag 24 oktober 2023

Andere inschrijfmethode fietselfstedentocht

De inschrijving voor de Fietselfstedentocht van 20 mei 2024 verandert. Voortaan kun je alleen nog maar één startkaart bestellen voor jou persoonlijk. Het is niet meer mogelijk om voor meerdere personen een startkaart te bestellen of om groepen in te schrijven! Dat geldt voor de voorinschrijving en ook voor de vrije inschrijving! Dat betekent dat als je inschrijft, je van ons ook een persoonlijke stempelkaart toegestuurd krijgt.

De reden hiervoor is de strenger wordende regelgeving rondom privacy en het ondernemingsrecht. We willen iedereen die zich inschrijft verplichten om in te stemmen met de algemene voorwaarden van onze Fietselfstedentocht. In het bestelproces is daarvoor een extra stap ingebouwd.

Goed nieuws is dat om deze redenen ook het kopen en verkopen van stempelkaarten voortaan alleen nog maar via onze website kan. Hoe die overdracht gaat vind je hier. Daarmee hopen we ook een einde te maken aan de handel in stempelkaarten via allerlei platforms. Daarbij werd soms een hoger bedrag gevraagd dan de oorspronkelijke prijs.

En natuurlijk kun je blijven aangeven dat je in dezelfde groep wilt starten, het samen fietsen.

De voorinschrijving is van 1 november tot en met 22 november 2023. Degene die recht hebben op de voorinschrijving krijgen daarover per mail bericht.

De vrije inschrijving is van 1 december tot en met 19 december 2023.

Op onze site staat nadere informatie over hoe je je voor de tocht in kunt schrijven. Dat is verdeeld in diverse onderdelen van het inschrijfproces. Je vindt dat onder het tabblad ‘inschrijven’ op deze site, of door op de onderstaande linkjes te klikken.

Het gaat dan om informatie over:

Afbeeldingen

IMG_3505

< Terug naar nieuwsoverzicht