vrijdag 4 mei 2018

Je hebt een finishcontroleformulier nodig.

Je hebt ook een finishcontroleformulier nodig!

Voor deelname aan de Fietselfstedentocht van pinkstermaandag 21 mei 2018 hebben de deelnemers naast een STEMPELKAART ook een op hun naam gesteld FINISH-CONTROLE-FORMULIER nodig. Dit formulier bevat de persoonlijke gegevens van de deelnemer en een barcode die gescand wordt ten behoeve van het bijschrijven van de tocht 2018 op naam van de deelnemer. Het is dus een persoonlijk finish-controle-formulier, dat niet kan worden overgedragen.

Het finish-controle-formulier dient na afloop van de tocht in de finishhal te worden ingeleverd en zorgt voor een juiste registratie van het aantal gereden tochten. Voor een goede doorstroming bij de finish en een efficiënte administratieve verwerking van het aantal gereden tochten is het dus van belang dat je het finish-controle-formulier voor je van start gaat print en na afloop inlevert.

Het finish-controle-formulier moet door de deelnemer zelf worden geprint vanuit zijn eigen account, dat eerder is aangemaakt, bijvoorbeeld bij het bestellen van de stempelkaart. Heeft de deelnemer nog geen account dan kan dat  via “Mijn Account” worden aangemaakt.

Ben je dus deelnemer en heb je nog geen finish-controle-formulier, gebruik dan op de homepage van fietselfstedentocht.frl de link naar de pagina “Informatie voor deelnemers 2018”. Lees de informatie vervolgens goed door om in te kunnen loggen of een account aan te maken en het finish-controle-formulier te printen.

Zijn meerdere kaarten besteld dan wordt van de geadresseerden verwacht dat zij, de andere deelnemers aan wie zij een kaart beschikbaar stellen, deze informatie doorgeven en wijzen op het belang van het finish-controle-formulier.
Iedere deelnemer zal een eigen account moeten hebben, aangemaakt met een uniek mailadres. Een e-mailadres kan maar één keer worden gebruikt voor het aanmaken van een account. Hetzelfde e-mailadres kan dus niet voor meerdere deelnemers worden gebruikt.

Lees verder op de pagina “Informatie voor deelnemers 2018”.

< Terug naar nieuwsoverzicht